Dagbog Hvad spiser sådan en som mig?
|
||
|
Fredag den 5. august Laks med syltede grønne peberkorn og bløde løg.
Ris og salat Lørdag den 6. august Päella lavet på kyllingebryst og rejer. Med ovnbagte peberfrugter Søndag 7. august Rester af päella suppleret med råstegte kartofler og kantareller Mandag 8. august De sidste rester af päellaen suppleret med råstegte kartofler
og bønner, samt ristede squashstrimler og kantareller. Æbleflæsk lavet på et baconstykke, skovfogedæbler,
kogte kartofler og kogt broccoli Onsdag den 10. august Dessert: Stikkelsbærgrød Torsdag den 11. august Rådyrsteaks. Kantareller i flødesauce. Pærer gratineret med blåskimmelost og fromage frais. Kartofler. Honningstegte gulerødder og squash. Æblegelé. Fredag den 12. august Kantareltærte. Pastasalat med bagte tomater og peberfrugter. "Kartoffelfrikadeller" Lørdag den 13. august Spiste hos gode venner. Suppe, steg og is. Søndag den 14. august Broccoligratin med æbler og bacon. Pasta Dessert. Is med nektariner og skovhindbærsyltetøj Mandag den 15. august Tirsdag den 16. august Onsdag den 17. august Sejfilet og kantareller i filodej. Ratatuille (løg, aubergine, squash, bønner, bladselleri, peberfrugt og tomat) og bulgur. Dessert: Risalamande og kirsebærsauce Torsdag den 18. august Thaisuppe med rejer, ananas og nektariner. Brød. Dessert: Risalamande og kirsebærsauce Fredag den 19. august Sejfilet og kantareller i filodej. Ratatuille (løg, aubergine, squash, bønner, bladselleri, peberfrugt og tomat) og brune ris. Dessert: Isvaffel ved Ersum sø. Lørdag den 20. august Bøffer stegt på grill. Salat med brune ris, peberfrugt, squash, bønner, tomat, gulerod. Ristede kantareller med fløde. Søndag den 21. august Mandag den 22. august Vildtragout lavet på rådyrskank, bacon, selleri, gulerod. Kogte kartofler Tirsdag den 23.august Rester fra søndagsmenuen: Kyllingebryst fillet med karry. Wokstegte grønsager med resten af Thaisuppen. Ris Onsdag den 24. august Vildtragout lavet på rådyrskank, bacon, selleri, gulerod. Stegte "kartoffelkager" (mel, æg og kogte kartofler) Torsdag den 25. august Kyllingebryst fillet med karry. Wokstegte grønsager med resten af Thaisuppen. Ris Fredag den 26. august Lørdag den 27. august Til fødselsdagsfest blandt venner: Skaldyrsforret, laks, svinekam, kalvesteg og blandede salater. Tiramisu. Søndag den 28. august Stegt laks og sejfilet. Kantareller og squash. Flødestegte kartofler og bønner. Tomatsalat. Dessert: Hybenpuré med æble og vanilje Kontakt: Rolf Lund:
rolflund@stofanet.dk eller 49211776 |
Noget af maden var gratis: Hyben er plukket ved offentlig vej i Hillerød. Æblet er tidlig nedfaldsfrugt fra fillipatræet i vores egen have
Bønner og squash er høstet i egen have Stikkelsbærerne er fra egen have
Skovfogedæblerne er fundet ved offentlig vej i Hillerød
Kantarellerne er samlet i Teglstrup Hegn. Æblerne til æblegeléen er fra nogle vilde æbler i Egebæksvang.
Squash fra haven.
Kantareller fra Danstrup Hegn. Squash, krydderurter og bønner fra haven og kirsebærerne fra levende hegn ved Nyrup.
Squash og bønner fra haven
Bønner og squash fra haven Hyben fra naturen og æbler fra haven
Kantareller fra Teglstrup Hegn |