Dagbog

Hvad spiser sådan en som mig?
Jeg vil notere hvilke retter jeg spiser de næste par uger. Til inspiration. NB ingen opskrifter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag den 5. august

Laks med syltede grønne peberkorn og bløde løg. Ris og salat

Dessert: Blendede kogte hyben, gulerod, æble og vanilje

Lørdag den 6. august

Päella lavet på kyllingebryst og rejer. Med ovnbagte peberfrugter

Dessert: Blendede kogte hyben, gulerod, æble og vanilje

Søndag 7. august

Rester af päella suppleret med råstegte kartofler og kantareller

Mandag 8. august

De sidste rester af päellaen suppleret med råstegte kartofler og bønner, samt ristede squashstrimler og kantareller.

Dessert: Stikkelsbærgrød

Tirsdag 9. august

Æbleflæsk lavet på et baconstykke, skovfogedæbler, kogte kartofler og kogt broccoli

Dessert: Stikkelsbærgrød

Onsdag den 10. august

Rådyrfrikadeller. Bulgur, kogte porrer og gulerødder. Grøn salat med pærer, valnødder, fetaost og agurker.

Dessert: Stikkelsbærgrød

Torsdag den 11. august

Rådyrsteaks. Kantareller i flødesauce. Pærer gratineret med blåskimmelost og fromage frais. Kartofler. Honningstegte gulerødder og squash. Æblegelé.

Fredag den 12. august

Kantareltærte. Pastasalat med bagte tomater og peberfrugter. "Kartoffelfrikadeller"

Lørdag den 13. august

Spiste hos gode venner. Suppe, steg og is.

Søndag den 14. august

Broccoligratin med æbler og bacon. Pasta

Dessert. Is med nektariner og skovhindbærsyltetøj

Mandag den 15. august

Rester af broccoligratin. Råstegte kartofler og squash. Gulerodssalat

Tirsdag den 16. august

Risengrød og kager. Det kan jo ikke være lige godt hver dag!

Onsdag den 17. august

Sejfilet og kantareller i filodej. Ratatuille (løg, aubergine, squash, bønner, bladselleri, peberfrugt og tomat) og bulgur.

Dessert: Risalamande og kirsebærsauce

Torsdag den 18. august

Thaisuppe med rejer, ananas og nektariner. Brød.

Dessert: Risalamande og kirsebærsauce

Fredag den 19. august

Sejfilet og kantareller i filodej. Ratatuille (løg, aubergine, squash, bønner, bladselleri, peberfrugt og tomat) og brune ris.

Dessert: Isvaffel ved Ersum sø.

Lørdag den 20. august

Bøffer stegt på grill. Salat med brune ris, peberfrugt, squash, bønner, tomat, gulerod. Ristede kantareller med fløde.

Søndag den 21. august

Kyllingebryst fillet med karry. Wokstegte grønsager med resten af Thaisuppen. Ris

Mandag den 22. august

Vildtragout lavet på rådyrskank, bacon, selleri, gulerod. Kogte kartofler

Tirsdag den 23.august

Rester fra søndagsmenuen: Kyllingebryst fillet med karry. Wokstegte grønsager med resten af Thaisuppen. Ris

Onsdag den 24. august

Vildtragout lavet på rådyrskank, bacon, selleri, gulerod. Stegte "kartoffelkager" (mel, æg og kogte kartofler)

Torsdag den 25. august

Kyllingebryst fillet med karry. Wokstegte grønsager med resten af Thaisuppen. Ris

Fredag den 26. august
Pizza med skinke og peberfrugt. Ovnbagt aubergine, pasta, bønner og squash.

Dessert: Hybenpuré med æble og vanilje

Lørdag den 27. august

Til fødselsdagsfest blandt venner: Skaldyrsforret, laks, svinekam, kalvesteg og blandede salater. Tiramisu.

Søndag den 28. august

Stegt laks og sejfilet. Kantareller og squash. Flødestegte kartofler og bønner. Tomatsalat.

Dessert: Hybenpuré med æble og vanilje

Hjem

Kontakt: Rolf Lund: rolflund@stofanet.dk eller 49211776 

Noget af maden var gratis:

Hyben er plukket ved offentlig vej i Hillerød. Æblet er tidlig nedfaldsfrugt fra fillipatræet i vores egen have

 

 

 

 


Kantarellerne er samlet i Teglstrup Hegn. Sidegevinst ved at være orienteringsløber.

Bønner og squash er høstet i egen have

Stikkelsbærerne er fra egen have

 

Skovfogedæblerne er fundet ved offentlig vej i Hillerød

 

 



Egne valnødder fra 2010. Et helt rådyr er købt direkte af en jæger.

 

 

Kantarellerne er samlet i Teglstrup Hegn. Æblerne til æblegeléen er fra nogle vilde æbler i Egebæksvang.

 


Kantarellerne ersamlet i Grib Skov. "Kartoffelfrikadellerne" er kogte kartofler blandet med æg, mel, salt, peber og salvie - formet til frikadeller og stegt på panden.

 

 


Æbler: Nedfaldsfrugt fra villahaver. Skovhindbær fra Teglstrup hegn

 

 

Squash fra haven.

 

 

 

Kantareller fra Danstrup Hegn. Squash, krydderurter og bønner fra haven og kirsebærerne fra levende hegn ved Nyrup.

 

 

 

 

 

Squash og bønner fra haven

 

 


Kantareller fra Grib skov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bønner og squash fra haven

Hyben fra naturen og æbler fra haven

 

 

 

 

Kantareller fra Teglstrup Hegn
Hyben fra naturen og æbler fra haven