"Kogebog for Fattigrøve" blev udgivet allerførste gang i 1992. Det er en af de mest solgte kogebøger i Danmark og der er gennem tiden blevet langet flere end 100.000 eksemplarer over disken. Den populære kogebog var udsolgt i en årrække, men blev relanceret i 2018. Denne gang stiller forfatter Rolf Lund også skarpt på bæredygtighed og på hvordan man undgår madspild.   Roman om Ungdomshuset
Vi er ved årsskiftet 2006-2007. Ungdomshuset står for at skulle ryddes. Vi følger Maja, der går i 1. g. Hun bor med sin mor på Frederiksberg. Hun tiltrækkes af miljøet i Ungdomshuset.
Samtidig følger vi Bjarne, en politibetjent. Majas mor, Susanne, har engang haft et forhold til Bjarne og tager kontakt med ham igen.
  Roman om mobning mm. Johan og Benny går på samme folkeskole og de kommer fra vidt forskellige hjem. Johan bliver far og tvinges til at se på sin opvækst igen. Barndomstraumerne fra den voldelige tid i folkeskolen trænger sig på og udløser en fødselsdepression, samtidig bliver han udfordret på sit arbejde af en patroniserende leder. En roman om mobning og fædre.  
     
 

Bogen kan købes privat af mig for 200 kr inkl. porto og forsendelsesomkostninger. Tlf 24293374 eller mail rolflund@stofanet.dk

Læs anmeldelse

 

Rolf Lund

Forfatter

FORSIDE UDGIVELSER FOREDRAG
OM