Foredrag

Kost til friluftsfolk

Målgruppe Alle der interesser sig for kogekunst under primitive forhold
Indhold Hvilke levnedsmidler kan holde sig uden for køleskab?

Hvilke levnedsmidler indeholder meget energi i forhold til vægten?

Hvilke levnedsmidler fylder lidt i forhold til energiindholdet?

De 3 ovennævnte krav er væsentlige når man skal bære sin mad selv og skal tilberede den udendørs.

Det er desuden væsentligt at vide noget om hygiejne, så man undgår en madforgiftning.

Jeg fortæller om forskellige opvarmningskilder, om hvilke forberedelser man kan foretage inden turen, samt gennemgår forskellige opskrifter.

Efter ønske kan jeg vise tilberedningen af en af retterne under foredraget.

Varighed 1-2 timer
Skriftligt materiale Kogebog for Fjeldfolk findes i en printervenlig version.
Pris 3500 kr.

Prisen er eksklusiv transport og udgifter til evt. råvarer.

Hjem

Kontakt: Rolf Lund: rolflund@stofanet.dk eller 49211776