Varme retter med kål

Rå kål kan være lidt af et arbejde at spise. Det er nemmere at spise kål, hvis den har fået lidt varme.

Jeg har samlet mine erfaringer i et skema fremfor at skrive 50 forskellige opskrifter.

Brug en sautérpande med teflon og låg

Når kålen er skåret fint, svitses den i olie. Tilsæt en spsk vand og læg låg på. Tag panden af komfuret og lad kålen stå og trække.

 

 

 

 

 

 

 

 

Variable Kommentarer

Flere Kommentarer

 

Hvidkål
Spidskål
Rosenkål
Rødkål
Blomkål
Savojkål
Grønkål
Broccoli

1-3 typer gerne forskellige farver Bør snittes så fint som overhovedet muligt. Brug en stor og skarp kniv.

 

Gulerødder
Porrer
Peberfrugter
Spinat
Tomat


Hvad er du i humør til? Snittes. Specielt bør porrene snittes fint eller svitses først, da de er barske at spise rå.

Krydderier:

1. Ingefær, hvidløg, pærer
2. Bacon, æbler, timian
3. Kålpølse, svesker, æbler
3. Svampe, løg, pesto
4. Spidskommen, koriander, hvidløg, ingefær, soya, chili
5. Muskatnød, fløde
6. Sesamolie
7. Saltede peanuts

 

 

Ekstra
Valnødder
Hasselnødder
Græskarkerner
Solsikkekerner

Ristes/
Honningglaseres
Pynter
Ekstra -ekstra
Rosiner
Dadler
Svesker
Abrikoser
Figner
Lidt mere sødt Pynter

 

Hjem

Kontakt: Rolf Lund: rolflund@stofanet.dk eller 49211776