Menu til foredrag i Nivå

 

36 løbere. Nivå

- Krydrede kyllingelår: 5 kg underlår, tandoori, salt, peber, majsmel, olie
- Mexicansk kødtimbale: 3 kg oksekød. 250 g chilipølser, 6 peberfrugter, 6 dåser flåede tomater. 1 kg løg. 15 æg, 1 L mælk, rasp, chili, oregano,
- Salsa cruda (tomatsauce). 6 dåser flåede tomater, ½ kg løg, ½ dl sukker, spidskommen, salt, peber, chili.
- Ris. 3 kg. (alt for meget)
- Salat 1 stort hvidkålshoved, 700 g majs 700 g ærter og 2 kg gulerødder. 1 liter yoghurt, 150 g majonæse. 1½ spsk sennep, 1 tsk spidskommen, 1 citron, salt, peber.

Til aftenkaffen: Bradepandekage med kanel og abrikoser.


Hjem

Kontakt: Rolf Lund: rolflund@stofanet.dk eller 49211776