Surdejsbr%C3%B8d

Jeg har hele mit voksenliv bagt brød mindst en gang om ugen. Det smager bedre, jeg har sparet mange penge, jeg bliver altid glad og tilfreds af at bage

Read More...

Chili-con-carne

Hakket kød er ofte på tilbud. Der er ingen grund til at rynke på næsen. Der kan laves mange fremragende retter af hakket kød.

Read More...

Delbillede

  1. Bag selv dit brød. Du kan tjene ind til denne kogebog du står med i hånden ved blot at bage 3 store grovbrød, frem for at ulejlige bageren.

  2. Spis generelt mere stivelse, dvs ris, kartofler, brød, som er det tilbehør som giver mest energi for pengene.

  3. Spis flere tunge danske grøntsa...

Read More...

Fisk er billigst, hvis man fanger dem selv. Jeg har kun evner for hornfisk og må derfor købe. Køb udskæringer fremfor hele fisk. Der er så meget spild, så kiloprisen ender på nogenlunde det samme.

Read More...

Kylling belaster ikke klimaet ligeså meget som oksekød og svinekød. Og så smager det godt

Read More...

Hvis man skal øge sit indtag af grønsager er det en god idé at lave salater til alle sine måltider. Rå salater er svære at spise store mængder af. Varmebehandlede salater har tabt nogle af vitaminerne, men til gengæld kan man spise mere end dobbelt så meget. Lav begge dele for en sikkerheds skyld.

Read More...

Det er en god idé at skære ned på kødet. Jeg er ikke fanatisk, så hvis det giver mening bruger jeg kød som krydderi i mine vegetarretter.
B%C3%B8nner,-r%C3%A5stegte-guler%C3%B8dder

Read More...