Blaabaerkage

Engadiner-nusstorte


300 g mel
125 g sukker
salt
175 g smør
1 æg
Mel, sukker, salt og smør smulres i en foodprocessor eller i hånden. Samles til sidst med ægget. Stilles køligt i en time. Dejen deles i 3 lige store dele som bruges til bund, side og låg.
Fyld:
250 g sukker
3 spsk vand
2 dl fløde
1 spsk hon...

Læs Mere...

Gulerodskage

190 g sukker
125 g olie
2 æg
150 g mel
½ tsk natron
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
½ tsk salt
200 g gulerod
50 g valnødder
smør og rasp

Rør sukker og olie til det har en cremet konsistens. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, bagepulver, natron, kanel og salt i dejen. Riv gulerødderne og...

Læs Mere...

Rabarberkage

Rabarberkage. 8 personer

Meget nem og velsmagende kage
200 g margarine
200 g sukker
2 æg
½ tsk. bagepulver
175 g mel
300 g rabarber
125 g sukker

Blødgør eller smelt margarinen ved svag varme. Rør sukkeret i. Bland æg, mel og bagepulver i og rør dejen godt. I et smurt fad skrabes...

Læs Mere...