Fisk er billigst, hvis man fanger dem selv. Jeg har kun evner for hornfisk og må derfor købe. Køb udskæringer fremfor hele fisk. Der er så meget spild, så kiloprisen ender på nogenlunde det samme.

Fisk-med-butterdej

Fisk med butterdej og spinat.

400 g fisk uden ben
1 æg
½ dl piskefløde
¾ dl mælk
1 tsk salt
peber
100 g frossen spinat
50 g goudaost
2 plader butterdej

Se efter dagens tilbud. Fisken hakkes i en foodprocessor. Tilsæt æg piskefløde, mælk, salt og peber. Har man ikke en foodprocessor,...

Læs Mere...

Laks-appelsin-tomater

Laks med appelsin og tomater.

Lakseside 7-900 g.
salt
peber
frisk dild
1 appelsin
5-10 cherrytomater
25 g smør

Dildsauce:

2 dl creme fraiche
salt
peber
citronsaft
frisk dild

Laksen lægges i et smurt fad med skindsiden nedad. Krydr med dild, salt og peber. Skræl en appelsin og...

Læs Mere...