Kylling belaster ikke klimaet ligeså meget som oksekød og svinekød. Og så smager det godt

1 hel kylling
salt
peber
timian
1 laurbærblad
1 skive selleri eller en stilk bladselleri
1 porre
1 gulerod
IMG_2009

Kyllingen lægges i en gryde. Hæld vand på og bring vandet i kog. Skum omhyggeligt i ca. 5 minutter. Læg krydderierne i et kaffefilter og tilsæt grønsagerne og sæt låg på gryden. Kog...

Læs Mere...

Kylling-i-ostesauce

4 overlår og underlår eller en hel kylling

salt
peber
timian
estragon
1 spsk. olie
1 gulerod
1 kartoffel
1 skive selleri
1 porre
citronsaft
1/2 dl Noilly Prat eller tør vermouth (kan undværes)
50 g mild ost
evt. 30 g hasselnødder
rasp

Lårene deles i underlår og overlår. Hvis man br...

Læs Mere...

Middelhavskylling-1

600 g kylingebryst
120 g tørrede abrikoser
120 g svesker
80 g grønne oliven uden sten
80 g sorte oliven uden sten
25 g kapers
1 dl Noilly Pratt eller tør hvidvin
2 fed hvidløg
1 spsk basilikumpesto fra glas
1 dl olivenolie
½ dl lys vineddike
1 dl vand
2 tsk salt
½ tsk peber
½ dl suk...

Læs Mere...