Hvis man skal øge sit indtag af grønsager er det en god idé at lave salater til alle sine måltider. Rå salater er svære at spise store mængder af. Varmebehandlede salater har tabt nogle af vitaminerne, men til gengæld kan man spise mere end dobbelt så meget. Lav begge dele for en sikkerheds skyld.
100 g rødkål
300 g hvidkål eller spidskål
100 g gulerod
1 spsk hakket rødløg
1 dl A38
2 spsk majonæse
1 tsk sød sennep
½ tsk salt
peber
tørret dild
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
Man kan lave coleslaw med rødkål alene eller med hvidkål alene eller som en blanding. Ved små portioner b...
Salat med rødbeder, æbler og peberrod.
2 rødbeder
1 æble
1-2 spsk citronsaft
salt
peber
2 tsk honning
1 spsk reven peberrod
½ dl olie
evt. 5-6 valnødder