Fisk med butterdej

Fisk-med-butterdej

Fisk med butterdej og spinat.

400 g fisk uden ben
1 æg
½ dl piskefløde
¾ dl mælk
1 tsk salt
peber
100 g frossen spinat
50 g goudaost
2 plader butterdej

Se efter dagens tilbud. Fisken hakkes i en foodprocessor. Tilsæt æg piskefløde, mælk, salt og peber. Har man ikke en foodprocessor, kan det godt lade sig gøre at hakke fisken med en kniv og røre den op med knap så meget mælk og æg. Farsen kan godt virke lidt tynd, men sådan skal den være. Læg farsen i et fad. Læg et tyndt lag spinat ovenpå og derefter et lag af reven ost. Butterdejen skæres i strimler og lægges i et smukt mønster øverst. På billedet er der lavet ridser i dejen med en kort spartel. Derefter er dejen trukket ud, så hulmønsteret fremkommer. Sæt fadet i ovnen ved 210 C på øverste hylde i ca. 30 minutter. Tænd evt. for grillen hvis det kniber med at få farve på butterdejen. Ovnbagte rodfrugter passer godt som tilbehør.

Forrige Post