Coleslaw

Coleslaw

100 g rødkål
300 g hvidkål eller spidskål
100 g gulerod
1 spsk hakket rødløg
1 dl A38
2 spsk majonæse
1 tsk sød sennep
½ tsk salt
peber
tørret dild
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker

Man kan lave coleslaw med rødkål alene eller med hvidkål alene eller som en blanding. Ved små portioner bør forholdet mellem dressing og salat være ca. 1:4 regnet på vægt. Ved større portioner kan man spare lidt på dressingen, fordi skålen skal have en mindre del. Kålen snittes fint. Gulerødderne skrælles og rives. Løget hakkes fint. Bland dressingen sammen og hæld dressingen over salaten. Lad salaten trække i mindst en time. Man kan også lave en klar dressing af olie, eddike, sød sennep, dild, salt og peber. Kålsalater kan varieres i det uendelige. Tilsæt appelsiner som på billedet eller steg nogle strimler af peberfrugt og bland i, der er mange muligheder. Kål er billigt og sundt og jeg har altid kål i mit køleskab.

Forrige Post