Det er en god idé at skære ned på kødet. Jeg er ikke fanatisk, så hvis det giver mening bruger jeg kød som krydderi i mine vegetarretter.
B%C3%B8nner,-r%C3%A5stegte-guler%C3%B8dder

Broccoligratin

Broccoligratin med æbler og bacon. 25 min + bagetid 50 min

1 broccolihoved
50 g bacon
2 æbler
1 tsk sukker
50 g mel
3 dl mælk/grønsagsvand
salt
1 spsk olie
4 æg
2 spsk rasp

Broccolien skylles, skæres i små bidder og koges i letsaltet vand i ca. 5 min. Baconen skæres i mindre stykker...

Læs Mere...

Squashfrikadeller

1 squash
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
2 kogte kartofler
1 æg
2 spsk mel
½ tsk tørret salvie
Salt
Peber

Squashen rives og steges på en pande i olivenolie til halvdelen af vandet er dampet væk. Tilsæt finthakket hvidløg og skalotteløg det sidste minut. Riv/mos kartofle...

Læs Mere...